Tyskan med sina advokater under rättegången

Tyskans advokat om domen Så ska Sverige vinna Melodifestivalen Lasse Kronér gästar programmet

Onsdag 27 augusti

Arbogarätten kan ogiltiförklaras och tas om från början.
Anledningen är att en av nämndemännen i Arbogamålet lämnar sitt uppdrag. Orsaken är att hon innan domen fallit har uttalat sig för en kvällstidning och sagt att hon aldrig helt trott att den åtalade tyska kvinnan är oskyldig.
Lagman Per Kjellson, rättens ordförande säger så här om det som hänt:

Arbogamorden - hur reagerar den åtalade nu när rätten i princip förklarat henne skyldig? Intervju med den åtalade tyskans advokat om rättens beslut och den stundande rättspsykiatriska undersökningen.

Melodifestivaluttagningen görs om - mer duelliknande fajter och en internationell jury är exempel på det. Christer Björkman förklarar det nya och låtskrivaren Fredrik Kempe kommenterar förändringarna.

Lasse Kronér är dagens gäst.

Hastigheter - färre kör för fort, ändå höjs hastighetsbegränsningarna på många vägar om två veckor. Ingemar Skogö, generaldirektör på Vägverket, förklarar varför.
För sista gången pratar vi med Carrie som bor i Peking. Vi måste ju höra vad hon tyckte om OS nu när det är över.

Relationsråd. Efter sommaren när rutiner och stress drar in kan kärleken hamna på undantag. Eva Rusz, psykolog och psykoterapeut, tipsar hur man vårdar relationen.

Psykologfrisör, det låter nåt! Sveriges första auktoriserade dessutom. Vi pratar med henne förstås.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista