Torsdag 2 oktober

Försvunna Carolin Pirater härjar på världshaven Mona Sahlin gästar programmet

Försvunna Carolin. Vi pratar med polisen om utredningen och med prästen som konfirmerade Carolin och nu får trösta oroliga.

Pirater. Utanför Somalia håller pirater fortfarande en hel besättning som gisslan. Över 6000 piratattacker har inträffat runt om i världen dom senaste åren. Vi pratar med expert på Försvarshögskolan om piratproblemet

Mona Sahlin gästar dagens program

USA:s senat röstade i natt svensk tid ja till det krispaket som är tänkt att rädda finansmarknaden. Tidigare i veckan röstade ju representanthuset nej vilket fick börserna i hela världen att falla. Imorgon ska representanthuset rösta igen. Vi summerar en finansiellt orolig vecka

Presidentvalskampanjen i USA har ju kommit lite i skymundan när finanskrisen dominerat nyhetssändningarna. Sent ikväll svensk tid så är det dags för den första debatten i amerikansk TV mellan vicepresidentkandidaterna, republikanen Sarah Palin och demokraten Joe Biden.

Sissela Kyle kör igång sin alldeles egna revy ikväll. Vi kollar premiärnerverna.

Carl Jan tipsar som vanligt på torsdagar om goda viner och god mat

Vi ringer upp busschauffören som tog den egna bilen när bussen gick sönder

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista