1 av 3
Anders Eklund under rättegången i Falu tingsrätt
2 av 3
3 av 3
Johan Ulvesson besöker Lotta i studion
Måndag 6 oktober

Livstid för mordet på Engla Johan Ulveson dagens gäst Kritik mot försäkringskassan

Mordet på 10-åriga Engla berörde hela Sverige. Idag föll domen mot mördaren Anders Eklund. Hör om reaktionerna i Englas hemby Stjärnsund, och om vad Eklund kan få för behandling i fängelset.

Försäkringskassan satsar 15 miljoner på reklam som rullar nu i TV och tidningar. Men det har retat upp många eftersom kassan fortfarande släpar efter vad gäller utbetalningar i tid. Informationschefen med i studio.

Johan Ulveson, den gamle skojaren, är dagens gäst.

Nobelpriset i medicin tillkännagavs idag. Men vad sjutton handlade upptäckten om? Johan Bergendorff från Vetenskapsradion kommer till studion och reder ut.

Ord kan göra lika ont som slag skriver BRIS i en ny rapport idag. Organisationen vill nu ändra lagen så att psykiskt våld mot barn jämställs med aga.

Dags att tänka på Världens barn - hela veckan samlar Sveriges Radios lokala kanaler in pengar till Radiohjälpens insamling. Vi kollar läget med Lill Lindfors, en av kampanjens ambassadörer.

Sugen på en weekendresa så här på hösten? Vi tipsar om de bästa resmålen!

Dessutom hör du killen som startat en blogg för att få tillbaka stulna cyklar till sina rättmätiga ägare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista