1 av 2
Undantagstillstånd i Kalifornien där skogsbränder sprider sig.
2 av 2
Dansbandsvängom i studion
Tisdag 14 oktober

Arbogadomen kommer idag Alicias mamma berättar Peter Settman gästar programmet

Det blev livstids fängelse för morden på Saga och Maximilian Jangestig och misshandeln av deras mamma Emma i Arboga. Vi pratar med barnens morfar Roland Jangestig.

Kalifornien brinner igen. Frilansjournalisten Helena Groll är med oss från Los Angeles.

I juni förra året vinkade Maria Elfversson adjö till sin 6-åriga dotter Alicia som skulle åka på en kort semester med sin pappa. Men Alicia var försvunnen i 14 månader innan hon till slut hittades i Kambodja. Alicias mamma berättar.

Programledaren Peter Settman gästar dagens program och berättar om höstens Dansbandskamp i TV.

Ett uppmärksammat fall av kvinnomisshandel kan få fler misshandlade kvinnor att våga anmäla tror forskare. Vi pratar om detta med anledning av fallet med den kända artisten som stått åtalad för just kvinnomisshandel.

I eftermiddag presenteras låtarna i Melodifestivalen. Vi pratar med Ingela ”Pling” Forsman som är en av många låtskrivare som väntar med spänning.

Spara tusenlappar på dina försäkringrar. Vi ger dig dom bästa tipsen!

Imorgon är det handbollsderby i Lidköping för första gången på tio år, Kållandsö HK möter HK Linne. Lite extra spännande blir det för två av spelarna - Anneli och Nathalie. Anneli spelar i Kållandsö HK och och Nathalie spelar i HK Linne. Till vardags bor dom i samma hus - dom är är nämligen mor och dotter...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista