1 av 3
Daniel Olsson Smith saknas sen slutet av september
2 av 3
Christer Sjögren i förra årets Melodifestival
3 av 3
Anna Book gästade Lotta i dagens program
Onsdag 15 oktober

Mystiska kidnappningar i Uddevalla Anna Book gäst hos Lotta Pling fick med flest schlagerlåtar

Två olika företagare saknas nu i Uddevalla. De misstänks vara kidnappade eller kanske till och med mördade. Vi pratar med polisen om vad som kan ha hänt.

- Köp amfetamin på nätet! Så låter det i Läkemedelsverkets nya kampanj mot falsk och farlig medicin på nätet.

Anna Book är dagens gäst. Aktuell med ny bok Boken om Anna Book och i musikalen om Sune.

Utredningen om hur barnhemsbarn behandlats illa i Sverige fortsätter. Nu eftersöker man fler berättelser från drabbade. Har du själv blivit vanvårdad på institution, fosterhem eller familjehem så är du välkommen att höra av dig med din berättelse. Numret är 08- 405 56 80 och du kan även mejla till vanvard@vanvard.se

Ingela Pling Forsman fick med flest bidrag av alla till årets Melodifestival! Än så länge är det hemligt vilka artister som ska sjunga de utvalda låtarna, men vi har skvallrat med Pling och andra schlagerrävar. Hör mer här:

Dags för höst-kom-i-form. Bli inte en soffpotatis bara för att det börjar bli mörkt och kallt. GI-profeten Ola Lauritzson kommer hit.

Dessutom hör du om katten Zorro som blev hjälte och återförenade matte och husse...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista