1 av 2
Bioaktuelle Banny Haag är dagens gäst.
2 av 2
Lorne Maj och John Magnus
Måndag 15 december

Quick tar tillbaka erkännanden Benny Haag gästar P4 Extra Tyskan i Arbogarättegången

En gård i Veddinge utanför Varberg har drabbats av mjältbrand. 13 djur har dött hittills och smittan kan spridas till människor. Ett hundratal personer som varit i närheten av djuren ska nu äta antibiotika.

Sveriges störste seriemördare Thomas Quick har tagit tillbaka sina erkännanden om de mord han tidigare sagt sig vara skyldig till. I en dokumentär som sändes i SVT igår berättade Quick om hur han gjorde för att verka trovärdig, bland annat för för personalen på Säter där han vårdades.

Arbogarättegången fortsätter i hovrätten. Idag vittnar den tyska kvinna som tidigare i  tingsrätten dömts till livstids fängelse för morden på barnen Max och Saga.

Skådespelaren Benny Haag gästar P4 Extra och pratar både om sin senaste filmroll som konstsimmare (!) och sin bok som handlar om kriget mot alkoholen.

P4 Extra vill uppmärksamma de som gör något extra. Idag möter du Lorne Maj och John Magnus i väntjänsten.

Känner du någon som gör något gott för sina medmänniskor. Läs mer här:

Föjståj du vad vi sägej i jadion? En som tycker vi sluddrar och talar illa är journalisten och krönikören Elisabet Höglund.
Är talfel värre än en jättefrisyr, undrar vi?

Rekordmånga svenskar vill byta namn - Patent- och registreringsverket har fått in över 7 000 ansökningar om nya namn hitills. Men får man verkligen heta Ruskelöv?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".