Lliza Marklund. Foto: Maja Suslin/Scanpix
P4 Extra söndag 18/1

Vem är offer för drevet? Liza, Mia, Mannen med de mörka ögonen eller sanningen?

I P4 Extra Söndag blir det intervju med Liza Marklund. Dessutom diskuterar vi mediedrevets mekanismer med Publicistklubbens ordförande Ulrika Knutsson och bloggaren/författaren Stig-Björn Ljunggren.

Det har varit en bombfri natt för invånarna i Gaza. Under lördagskvällen beslutade Israels regering om en ensidig vapenvila. Men vad innebär det i förlängningen? Hans Corell, fd rättschef inom FN i P4 Extra Söndag.

Och hör om pjäsen som belyser konflikten. America Vera-Zavala kommer till studion. Vi pratar om hennes teateruppsättning som handlar om mödomshinnor och terrorister.

På tisdag börjar det på allvar för Barack Obama då han svär eden som USA:s president. Samtidigt förekommer han som seriefigur i Spindelmannen. Men hur skulle det vara att teckna just Obama, vad har han för seriefigursdrag? Hör serietecknaren Liv Strömquist.

I lågkonjunkturens spår - varför inte ta hand om resterna som blir över? Dominika Peczynski spår att doggy-bagen blir het i år.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".