Måndag 26 januari

Så... tillbaka igen. På allvar får vi hoppas ?
Förkyld. Fortfarande... men ingen feber. Är dock yr när jag gör något lite mer fysiskt. verkar segt. Jaja... Måste funka. Idag kommer Carl Johan Wallgren till studion. Författare. han skrev Den vidunderliga kärleken. Jag gillar den boken. En klassiker.
Jag har träffat honom en gång. I samband med en utdelning av priser, Guldpocket-gala. Han var speciell - men vi gillade varandra. tror jag bestämt. Undrar om han minns. Idag ses vi igen, lite längre. Ett samtal. Jag hoppas det blir bra.
Annars då?
Jotack... Helgerna är slut. Ett fint pris från GT fick jag runt 13-helgen. Etta på deras årslista över viktigaste personerna i VästSverige. De hundra viktigaste. Tjoho.

Allvarligt talat så känns det skönt att arbeta med något som betyder mycket för andra. Det kan vara gött (västgötska) att veta dagar när inte allt är på topp.

Återkommer.

Jo, så var det klart - han var mycket trevlig. Gillar Carl Johan Wallgren. Sympatisk. Som bara den!
Grattis idag Alice Babs!
Och grattis Jessica Lindell Vikarby!
Hemskt idag om Gaza. En direktrapport.... Lite segt om Försäkringskassan - men , men... så är det.

Dödsskjutning i Skåne... Jaa... En lyssnare skrev ett mail - ”Om polisen visste att han var provocerad av poliser - varför inte komma civilklädda?” Det kan man undra...
***
Själv har jag funderat mycket på den där konststuderande tjejen. S.k konststuderande. Hon som låtsades vara psyksjuk och såg till att hon las in på StGörans sjukhus... Hon var inte ett dugg sjuk. Fick sprutor, bråkade med polis. Lades in. Allt för att göra ”konst”.

Samtidigt finns det människor som får vända. Människor som inte får hjälp eftersom resurserna är små. Knappa. Människor som verkligen mår dåligt.
på riktigt.
Som tvingas överleva på egen hand.

DET är en konst det.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".