Tisdag

Först programmet - Mats Svegfors var gäst. Sveriges Radios nya VD. Kul kille som brukar laga mat Carl Jan. Men han beskriver sig själv som en dysterkvist... Jaja... Du kan avgöra själv - intervjun med honom finns på annan plats här på hemsidan.
Denna dag sände vi ju första timman via webben. Lite annorlunda än annars - det var faktiskt första gången!
***
Jag lovade ju en Gala-rapport. Här kommer den!
Galan var fantastisk - eller fabulous, om man så vill! jag var där med min älskade flickvän, min co-writer Anders från redaktionen och Carl Jan med danspartner Maria. Di Leva överraskade med ett framträdande! ””Vi har bara varandra”
Marie Fredriksson dök upp - stark ”Tro”. Andreas Lundstedt vann pris som årets Homo.
Bra val. Min röst hade han också fått. Modig man - som höll ett bra tal.
Petra Mede var programledare. Jag visste inte vad jag skulle tycka innan - nu vet jag. Hon var fantastisk! Bästa sedan Sissela Kyhle. Tack! och Tack för kyssen! den som kvällstidningarna knappt vågade skriva ett ord om... Hon presenterade Andreas tidigt i showen. Skrek -”Usch! Han har HIV! Desinficera Mona Sahlin! Han har HIV-han smittar!” sedan tog hon tag i Andreas och de TUNGkysstes i två minuter. Snacka om statement!

TACK.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista