1 av 9
Till förmån för "Världens Barn" var det i fredags äntligen dags för fest, mingel, middag och kalas och musikal. Här är hela gänget samlat. Från vänster Morgan Alling, Bengt Ivar Adolfsson, Lizzie Adolfsson, Lotta Bromé, Carl Jan, Peter Hedberg och Ingela Andersson.
2 av 9
Carl Jan var värd för kvällen och på bästa humör. Här tillsammans med Lizzie.
3 av 9
Och Lotta var värdinna. Morgan Alling var med som hedersgäst. Följ med bakom kulisserna och smygkika på hur det gick under kvällens gång..
4 av 9
I vinkällaren var förväntan stor på både smakupplevelse och sällskap. Carl Jan fick visa prov på sin expertis.
5 av 9
Peter Hedberg med sin sambo Ingela Andersson från Lund fick först vara med om en exklusiv vinprovning och fin middag i sällskap med Lotta Bromé och Carl Jan.
6 av 9
Lotta tar en fördrink och minglar med vinnarparet. Peter utgav sig först för att heta Mats under auktionen för att lura sin sambo Ingela in i det sista.
7 av 9
Sällskapet bjöds på bland annat vitt torrt bubbel i glasen. Morgan Alling underhåller Lizzie.
8 av 9
Carl Jan fick äran att eskortera kvällens vinnardamer till musikalen Hairspray som spelades på Chinateatern i Stockholm.
9 av 9
Lotta passade på att få en kram och bild ihop med Bengt Ivar Adolfsson innan det var dags att bänka sig för att se kvällens föreställning.

Till fest med Lotta Bromé

Storslagen helkväll med Lotta och Carl Jan. Ni minns väl vår auktion till förmån för Världens Barn.

Två paket auktionerades ut och vinnarna fick resa tur och retur till Stockholm, middag på anrik källarkrog med Lotta Bromé och Carl Jan, biljetter till musikalen Hairspray och övernattning på lyxhotell i Stockholm.

I fredags välkomnade vi de lyckliga auktionsvinnarna till Radiohuset i Stockholm. Och i dag kom bilderna till redaktionens inkorg.

Varsågoda att ta del av en oförglömlig kväll med Lotta Bromé och Carl Jan i sällskap av vinnarna och Morgan Alling.

Vinnarna:

Bengt Ivar Adolfsson från Nybro som vann paket 1 för 29.000 kronor. Bengt kom i sällskap med sin fru Lizzie.

Peter Hedberg som vann paket 2 för 28.100 kronor. Peter utgav sig först för att heta Mats för att lura sin sambo Ingela Andersson som fick följa med som sällskap.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".