1 av 10
Vi håller tummarna för att vår ankkompis från andra sidan Atlanten kommer hem och svänger på stjärten i Let´s dance nästa år.
2 av 10
Ingenjörsfacket på Volvo oroar sig för vilka konsekvenser ett kinesiskt ägande skulle få för företaget. Men Fredrik Hären bosatt i Singapor tror att vi oroar oss i onödan.
3 av 10
Den värsta skadan vid en hackerattack är att nyhetsmediet inte kan fullgöra sitt uppdrag att informera läsare om vad som händer.
4 av 10
I Sverige betraktas gravida kvinnor som en riskgrupp. Samtidigt är Socialstyrelsen oroad över den ryktesspridning som uppstått om att vaccinet är farligt.
5 av 10
Nästan en miljon svenskar är nu vaccinerade för den så kallade svininfluensan, men i Norge stiger dödstalen.
6 av 10
De norska hälsovårdsmyndigheterna ska granska de 13 dödsfallen för att se om några fel har begåtts eller om det kan vara fråga om en mutation av viruset, skriver Aftenposten.
7 av 10
I helgen infaller allhelgonadagen. Maderia var förr i tiden det vin som ofta serverades efter begravningar. En självklar dryck en helg som denna att servera. Carl Jan vintipsar hos P4 Extra.
8 av 10
Mannen utan minne var en bluff
9 av 10
Dagens gäst är skådespelare, har toppat svensktoppen 39 veckor i rad och kan spela både tonett och bas-helikon.
10 av 10
Per Myrberg och Lotta Bromé tillsammans efter intervjun i P4 Extra.
Torsdag 29 oktober

Dagens program i P4 Extra

TV 4, Bonniers och 32 nyhetssidor  -

Norge  -

Mannen utan minne en bluff -

Kineserna tar över Volvo  -

Sveriges första strippa berättar - den nakna sanningen.

Anna Anka i Let´s dance  -

Carl-Jans vintips -  

Dagens gäst -

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".