1 av 6
Leons matte och husse är i chocktillstånd. " Vi trodde vi gjorde det bästa för vår hund och så händer det här".
2 av 6
Dolph Lundgren, Christine Meltzer och Måns Zelmerlöv.
3 av 6
Vaccinet mot svininfluensan har tagit slut på Vårdcentralerna vid Odenplan i Stockholm. Foto: Henrik Montgomery/Scanpix
4 av 6
I central Baghdad i Irak så har man murinhägnat en hel stadsdel - muren sägs stå för både skydd och separation av människor.
5 av 6
Gåsen ska vara fet och det är den som mest vid själva stjärten, en smakrik del. Ofta är det gåsbröst som serveras med en kraftfull gräddsås och söta detaljer som äppelmos och plommon.
6 av 6
Zlatan Ibrahimovic, Barcelona, ger en hälsning via videolänk då han tilldelats priset Årets Anfallare vid Fotbollsgalan i Malmö arena på måndagskvällen.
Tisdag 10 november

Dagens program i P4 Extra

Boxerhunden Leon dog av den så kallade barf-dieten. Nu varnas hundägare av Veterinärförbundet

14-åring med svininfluensa vårdas i respirator.

500 personer ställde sina frågor om svininfluensan och vaccinet. Våra experter från Socialstyrelsen och Läkemedelsverket svarade.

Världens blickar riktades mot firandet av 20-års jubileet av Berlinmurens fall igår. Samtidigt drabbade palestinier samman med israelisk militär i protest mot byggandet av Israels mur på Västbanken.

I dag presenterades programledarna för Melodifestivalen 2010 - en av dem är Dolph Lundgren. Vad säger han om sitt nya jobb?

Välkommen att lyssna!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".