Chatt med Paolo Roberto 14/12

Paolo Roberto var gäst i P4 Extra 14/12. Och han hann chatta en liten stund också. Läs hela chatten här:
moderator:Nu öppnar vi chatten med Paolo Roberto.
rebecka:På vilket språk uppfostrar du dina barn, får de lära sig italienska på köpet med en pappa som du? mats
Paolo Roberto:Både svenska och italienska. Det är inte bara bra för barnen utan även för mej.
rebecka:Hej Paolo,när vi sitter här hemma med våra blågula glasögon är det svårt att vara objektiv. Vem var egentligen bäst; Inge eller Floyd göran
Paolo Roberto:2-1 till Floyd.
Johan:Kanske alla utom jag vet detta, men hur kom det sig att du dök upp i Stieg Larssons bok? Kände du honom?
Paolo Roberto:Nej jag kände inte honom.
Malin:Hur kommer det sig att du hamnade i Stieg Larssons böcker? Frågade han dig först? Jag antar att det var kul! :o)
Paolo Roberto:Nej, men jag fick faktiskt läsa boken innan den blev tryckt. Tyvärr så var han död då.
Tomas:Hej, Fin uppvisning på Fitnessfestivalen häromveckan, körde chins/dips SM själv! Varför tycker du mångkultur är ett äckligt ord?
Paolo Roberto:Mångkultur är ett ord som har blivit misshandlat under många år. Och används som alibi för att slippa bygga ett samhälle som funkar för alla.
Nina:God Jul Paolo ! Vill bara framföra min beundran av en av Sveriges intressantaste män. Jag tycker du är en förbaskat ärlig rolig och hemtrevlig kille. Är du på genomresa genom Sverige så är du hjärtligt välkommen på en kopp kaffe och ett gott skratt till mig och min make. Blir det mer spännande repotage och film ? Allt från boxning till köket ? mvh Tant Nina
Paolo Roberto:Tack Nina. Det blir definitivt mera TV. Och vem vet, kanske en bok till.
Nina:Hej Paolo och först av allt du är mycket bra som programledare i Robinson! Jag undrar hur du som har så mcyekt olika arbeten gör för att samtidigt hinna med familjen. Känner din familj att dom oxå får en den av dig, barnen och frun?
Paolo Roberto:Som egen kan man dela upp sin arbetsdag. Jag är hemma ganska tidigt men jobbar alltid sju dagar i veckan på kvällarna när ungarna sover.
irene:Har ingen fråga. Men vill tacka dig för en trevlig intervju i radion De flesta som tittar tillbaks på sin ungdom har säkert många gjort något som de ångra stort som smått. Så lev i nuet och ha det bra
Paolo Roberto:Tack.
Shan:Tja, Kan du inte ställa upp i K1 mot Arman? Du e grym förebild o tack för K1-galorna. Shan
Paolo Roberto:Jag har gjort näst mest profffighter i svenska boxningshistoria. Nu för tiden skriver jag kokböcker... Det gör mindre ont.
Anette:Hade du genomgått den här fantastiska transformationen av din manlighet även om du inte träffat Lena tror du. Sen vill jag tacka dig för du ger mig en förnyad tro på männen i vår värld. (desillusionerade mor till 30-årig dotter).
Paolo Roberto:Nej, Lena är nog en del av att jag idag försöker vara en bättre man.
Kristin:Tjena Paolo! Jag lyssnade på dig en morgon via Rix morron zoo. Du pratade då bl.a. om mat för små barn och gjorde ett klockrent uttalande om vad t.ex. ketchup gör med barns munnar... SNÄLLA, kan du ta det igen...det va helt grymt, och jag tänkte applicera det vidare på min "sämre hälft", för att få slut på ketchup serverandet till våra barn! Ha det bäst i jul! /Kristin i Åsa.
Paolo Roberto:Att allt ska smaka sött gör att man förstör sina barns smaklökar och att dom inte kan urskilja oilka smaker.
Henrik Kellgren:Tjena Paolo, Vem håller du som den bäste tungviktaren i dagens boxningsvärld ?. Kära hälsningar Henrik Kellgren
Paolo Roberto:Klitscko tror jag att det stavas...
Liza:Hej Paolo!Kul att höra dig i Radion idag.Hur ofta besöker du Italien?Själv älskar jag Italien, dom har hur underbar pasta som helst och så är folket kanon.Kram och God jul.
Paolo Roberto:Två eller tre gånger om året.
Lisa:hej Det nämndes att du driver 6 företad. Vad är der för företag ?
Paolo Roberto:Ett heter K1, Norra Europas största fighting-event. Första januari öppnar jag en helt ny träningssajt på nätet som heter motimate.se där du kommer att få instruktioner rakt ner i din mobil och på nätet. Sen har jag börjat importera olivolja. Sen ett företag där jag har mina egna grejer. Det är dom största företagen.
Henrik Kellgren:Jag uttrycker min beundran gällande ditt sätt att fightas i livet och som fört dej dit där du är idag ! Du är en förebild för många. Bästa Hälsningar //Henrik
Paolo Roberto:Tack.
Tomas:Tjena igen, hörde att du gått från Socdemorkat till KD. Hur kommer det sig?
Paolo Roberto:Jag röstade på KD i senaste valet. Ibland ändrar man sin åsikt och det tycker jag är bra. Att tycka samma sak som man tyckte när man var 18 tyder på att man har stagnerat i sin utveckling. Jag kommer att ändra mej igen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista