1 av 5
"Ibland får jag kämpa för att inspirera mina barn att lära sig svenska . Det som är självklart för mig är inte lika självklart för dem." Läs och kommentera i Lenas OS-blogg.
2 av 5
Fotograf: Anna-Lena Lundqvist.
3 av 5
För att Saab-affären ska kunna slutföras måste den svenska regeringen garantera lån på 400 miljoner euro från Europeiska investeringsbanken.
4 av 5
UFO-entusiaster och rymdforskare söker efter intelligent liv i rymden - men nu varnar experter för konsekvenserna. Foto: Arkivbild Scanpix
5 av 5
Hur vill du att minnesstunden ska bli innan din sista resa? Ekologisk cermoni och organisk begravning är nya alternativ för den som inte vill ha en traditionell begravning. Fotograf: Anna-Lena Lundqvist.
Måndag 25 januari

Dagens program i P4 Extra

Joggare räddade kvinna ur Nyköpingsån - bilen hade kört ner i vattnet från vägen som är en dödsfälla.

Saab-köp uppges vara klart - Enligt SVT:s Rapport köper Spyker Cars - Saab Automobile av General Motors.

Utomjordingar kan vara onda - forskare uppmanar världen och FN att bereda sig på det värsta.

Nya begravningstrender - Det blir allt vanligare att människor vill ha en icke-religiös ceremoni kring sin begravning - Susanne Wiigh-Mäsak jobbar med en ekologisk och organisk begravningsmetod.

Köldmyten krossad - fem grader kallt är inte kallare i söder än i norr.

Varmt välkomna att lyssna 13.05 - 15.00!

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".