1 av 2
Bingo Rimer. Foto: Maja Suslin / Scanpix
2 av 2
Lotta Bromé och Bingo Rimér. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Dagens gäst - Bingo Rimér

Bingo Rimér avslöjar allt i självbiografisk bok

Som stadgad tvåbarnspappa hävdar Bing o Rimér att han lämnat sitt gamla dekadenta jag bakom sig. 

Nu är han aktuell med sin bok "En flickfotografs bekännelser", en ocensurerad berättelse om Bingos liv.

Bingo Rimér har kallats för Sveriges motsvarighet till Hugh Hefner och är främst känd för sina bilder av lättklädda glamourmodeller.

"En flickfotografs bekännelser" blev en slags terapi

Bingo Rimér inleder sin bok "En flickfotografs bekännelser" med att berätta om sin 30-års fest för cirka fem år sedan.

-Jag är otroligt nöjd med den jag är i dag och allt som hänt i livet är pusselbitar till den jag har blivit, jag ångrar ingenting, säger Bingo till Lotta i P4 Extra.

Gästerna är halvnakna, det är gratis sprit, Bingos kompis har fått näsan knäckt av isländska mc-killar och själv sitter han i en hotellsvit medan flera tjejer har sex lite här och var. Och då kommer en småväxt kille som Bingo anlitat till att vara "mini-Bingo" och knackar på.

Allting är sant

Men det som berättas i boken är ingen dröm eller fantasihistorier även om det låter så.

-Allting är sant, det är en helt sinnessjuk historia och där nådde jag en slags klimax i min dekadens. Men varenda ord i boken är sant, säger den nyblivna författaren.

Bingo Rimér berättar för Lotta Bromé att han inte velat censurera sig själv under sitt författande i boken.

-Jag hade inte kunnat skriva boken om jag hade behövt sätta ett filter på mitt skrivande. Boken blev som en slags terapi för mig, berättar Bingo för Lotta Bromé i P4 Extra.

Lättklädda tjejer har gjort Bingo Rimér känd

I sin portfolio har Bingo Rimér allt från omslag på killmagasin och Hells Angels årliga kalender till modeller och världskändisar.

Förutom yrket som fotograf är Bingo Rimér entreprenör, bloggare och ett varumärke i sig. Men det är framförallt bilderna av de lättklädda tjejerna som gjort honom känd.

Rimér om att bleka håret och tänderna

Att unna sig att vara fåfäng är inget den debuterande författaren sticker under stol med att han gör. Bingo Rimér bleker gärna både tänder och hår för att se bättre ut. Glasögonen korrigerar inte bara ett brytningsfel, de får gärna vara på för syns skull också.

-För att se mycket smartare ut använder jag mina glasögon hela tiden, säger Bingo Rimér till Lotta Bromé och skrattar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".