Resan till Tallin med Lotta Bromé. Foto: Privat / Sveriges Radio
Lottas blogg

Helgen i Tallin - "Hellre lite rätt än helt fel"

Helgen tillbringades i underbara Tallinn! Nej, jag var inte HUR duktig som helst, men jag var bra. Hellre lite rätt än helt fel...

I dag sätter sig dessutom Martin Lidberg vid chatten och svarar på dina frågor om träning:

Helgens mat

Jag åt sushi till lunch, kött och sallad till middag och det blev grönsaker och dipp till förrätt.

Inga drinkar! (Jo, okey då... en! Frozen Strawberry Daiquari) Några öl... 2. Och lite champagne. Jo - men det måste man få! Jag tillät mig själv det. Punkt.

Så gick det med motionen

Joodå! Det blev powerwalk ena dagen 60 minuter - samt ett träningspass på cykeln i hotellets gym.

Femton minuter i högt tempo. Dag två blev det också lång promenad. Har lyckats bli lite förkyld nu... det känns sådär. Men hoppas att mirakelmedicinen från ett av Tallinns många apotek kan göra susen. För övrigt gungade det rejält på havet i natt...

Massage på båtresan

Förresten! berättade jag om båtresan dit? Icka va... såhär var det: Jag blev masserad av en estnisk jättekvinna på vägen dit. Herregud! jag har aldrig blivit så.... vad ska vi säga - "omhändertagen" tidigare.

Jag låg där på britsen och funderade på om det var det värsta jag varit med om - eller bästa...

Hon fick dricks efteråt! Så det var ju det senaste! Pust... - men en pärs var det. Och hon hade färgat lite av sitt hår grönt, den andra rosa, den tredje var blond.

Åk på "bootcamp" med Martin Lidberg

Till förmån för "Världens barn" auktionerar P4 Extra ut en vecka på ett träningscamp den 24-31 oktober. Du som lyssnar har chansen att buda hem en plats på campet. I paktet ingår enkelrum, helpension, två till tre träningspass per dag samt föreläsningar på lerdalshöjden i Rättvik.
#link=225642#
Martin Lidberg är Lotta Bromés träningscoach. Mer kan du läsa i #link=220124#

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".