Lottas blogg

Dan före dan före dopparedan - hinner jag med allt?

Jag somnade framför tv:n i går på kvällen redan klockan halv nio... Så jag missade när Carl Jan skulle komma med grisfötter till  i tv4.

Men jag får väl höra om det när vi ses över nyår istället.  Innan dess är det en del kvar att stå i... tur att julstädningen är klar i alla fall tack vare tipsen från P4 Extras julexpert.

Tiden räcker inte till och träningen då!

Jag har dåligt samvete för det här med träningen, men tiden räcker inte till! Jag måste ut i julruschen i dag för att imorgon gör vi ett försök att ta oss till Skövde och släkten.

Strulet i tågtrafiken

Hoppas verkligen att SJ fått ordning på sitt nu...

Annars lär det bli en ansträngande tågresa. Redan nu så verkar ju folk ha fastnat här och var - likaså de som är ute och flyger. Eller snarare - försöker flyga. 

Som vi berättade i dag så drabbas ju miljoner svenskar. Här har ni lyssnare kommenterat om hur det kommer gå för er att komma hem i jul.

 

Julpapper har jag i alla fall köpt - nu återstår det som ska slås in. Hur går det för er? Är ni klara med allt nu? Berätta gärna!

Lotta

Julstäda som proffsen - våga fuska lite

Det är roligare att städa om man har proffsig och snygg utrustning i ett välplanerat städskåp. Foto: Scanpix

Om det är någon gång man inte behöver städa så är det på julen. Hela julen luktar av glögg och gran ändå menar städexperten. Röj undan det värsta och dimma belysningen så klarar du dig väl.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.