Lotta Bromé och Marléne Eriksson. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
Lottas blogg

Lottas blogg: Städexperten gav goda råd i röran

Det blir inte alltid som man tänkt sig...men det blir alltid något ändå.

Två av dagens gäster kom inte som bestämt. Det blev två tokiga missförstånd på samma dag och det är första gången det händer!

Det har varit nära en annan gång - men då fixade min övertalning till det....

Så det var tur att städexperten Marléne Eriksson som var bokad för att komma och svara på lyssnarnas frågor om städning råkade vara riktigt tidig på plats. Marléne hoppade in och fick röja loss när det blev lite rörigt i dagens P4 Extra.

Försvunne Johan Kinde

För första gången dök inte dagens gäst upp i sändning. Och i dag hjälpte inget. Herr Kinde var puts väck och telefonsvararen var på - ibland är det rörigt att inte tala med en gäst direkt utan tvingas gå via skivbolaget.

Så var det denna gång och all information hade hamnat fel. Men för er som saknade intervjun så kan vi meddela att allt löste sig såklart tillslut och han kommer dyka upp här snart en annan dag istället.

"Cornelis" blev ombokad

I bakvattnet på detta så blev vår andra gäst omdirigerad.

Hans Erik Dyvik - som var aktuell med ny musik på skiva skulle komma ner till studion för att medverka i programmet. Men han blev av misstag ombokad...

Så när "Cornelis" väl skulle vara med var han inte på plats.

Ja, kära nån... i direktsändning!

Städexperten röjde i röran

Men som sagt, tur i oturen. Marlène Eriksson - som är känd för sina städråd från bland annat tv-programmet "Rent hus" - var tidig på plats!

Hon satt här redan 13.15 så hon ryckte in och vi fick improvisera.

I detta nu sitter hon fortfarande och chattar... (15.10) det blev nämligen succé!

Telefonsluss och rejält tryck på chatten

Folk ringde in i telefonsluss, skrev mejl och kommenterade på hemsidan. Ovanpå det så hade vi en chatt igång under nästan hela programmet. Riktigt många ville vara med! Jajamen...

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Men de blir... Och ibland blir de riktigt bra! Tack Marlène!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista