1 av 3
Foto: Gunilla Kinn.
2 av 3
Kommer reportern Katarina Andersson lyckas få i sig levande bläckfisk? Foto: Gunilla Kinn.
3 av 3
Mathistorikern Edward Blom tycker inte att levande bläckfisk är någon direkt smaksensation. Foto: Gunilla Kinn.

Levande bläckfisk till middag

Levande bläckfisk på trendig restaurang
4:28 min

Mattrender kommer och går. Den senaste handlar om att sätta gaffeln i mat som lever. Eller i alla fall ser ut som om den lever. P4 Extra söndags reporter Katarina Andersson har gått på en restaurang som serverar levande bläckfisk.

P4 Extra söndag 24 april

Överläkare Carl Johan Behre om skadliga bantningskurer
Levande mat är nya trenden i New York

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".