1 av 4
Barcelona. Foto: Lotta Bromé
2 av 4
Egypten. Foto: Lotta Bromé
3 av 4
Egypten. Foto: Lotta Bromé
4 av 4
Messi match Barcelona 5-0 mot Mallorca. Messi gjorde hattrick.
Lottas blogg

Äntligen tillbaka på jobbet!

Så - då var semestern över för denna gång! Inledde med några dagar i lugn och ro... Sedan var det födelsedagskalas och så packa väskorna för resa till Egypten!

Jag och Bonnie hade några sköna dagar i solen och badade varje dag. Det var varmare i havet än i poolen! Mysigt att få vara bara vi - även om ryssarna var överallt... De är verkligen vår tids stora - och många - turister!

Sen kort tid hemma åså resan till Barcelona. Återigen på tu man hand - men denna gång med min kärlek. Promenader, gamla stan... Sol och en kaffe här, en öl där... Lite tapas och mys! På lördagen var det fotboll på Nou Camp och Barcelona live.

Fantastiskt! Det var mäktigt! Kvällen till ära bröt Messi sin måltorka och gjorde hattrick! 5-0 blev det till slut mot Mallorca och kvällen blev magisk! Söndagen i sol i hamnen och lite champagne innan vi reste hem igen på måndagen...

Idag var jag tillbaka på jobbet - det känns skönt! Tack för att ni lyssnar! Vi hörs igen på måndag!

Lotta

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".