Magnus Hedman i P4 Extras studio på Sveriges Radio. Foto: Ronnie Ritterland

Magnus Hedman om missbruk, sexköp & 50 miljoner försvann

21 min

Magnus Hedman googlade för att ta reda på vilket sätt han skulle ta sitt eget liv och bad om sina vänners adresseer för att kunna skriva avskedsbrev till dem.

I P4 Extra med Carina Holmberg som programledare berättar Magnus Hedman om hur missbruket, lögnerna och dubbellivet till slut var nära att kosta honom livet.

Magnus Hedman har gått från rubrikernas till skandalernas man och bland annat dömts för dopingbrott och sexköp. Nu kommer hans egen berättelse i biografin "När ljuset släcks".

Han började som fotbollsgrabben från förorten men tog sig snabbt hela vägen till toppen och levde jetsetliv som fotbollsproffs under ett tiotal år i Skottland, England och Italien.

Tillsammans med journalisten Gunnar von Sydow berättar han nu i sin bok om hur han efter depressioner och självmordstankar står redo att gå vidare med livets andra halvlek.

I P4 Extra med Carina Holmberg berättar han om hur de val han gjorde höll på att kosta honom livet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista