Olivia hjälper barn till alkoholister

8:03 min

Olivia Trygg växte upp i ett tryggt hem i det välbärgade området Djursholm norr om Stockholm. Hennes pappa var väldigt framgångsrik inom reklambranschen och det var ofta stora fester hemma. Han skojade och skålade med alla, men ingen förstod att han var alkoholist och för två år sedan dog han till följd av sina alkoholproblem.

Nu vill Olivia hjälpa andra barn till alkoholister och därför bildade hon tillsammans med sin familj stiftelsen Trygga barnen.

Trygga Barnen är en stiftelse som arbetar med att hjälpa barn och ungdomar i alkohol- och drogberoendefamiljer. De förmedlar med professionell hjälp, rådgivning och mötesmöjligheter för barn- och ungdomar. Behöver du stöd eller hjälp kan du komma i kontakt med Trygga Barnen genom att skicka ett mail till info@tryggabarnen.com eller ringa Trygga Barnen på 072 711 71 72.

Du kan också besöka deras hemsida: www.tryggabarnen.com

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista