Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
En mix av de hetaste personerna och nyheter från jordens alla hörn.
Tisdag 12 mars

Magnus Johanssons Budapestbottnar

Publicerat tisdag 12 mars 2013 kl 17.25
Budapestbottnar
  • 200 gram äggvita 
  • 320 gram socker 
  • 150 gram rivna hasselnötter
  • 50 gram maizena 

Gör så här

· Blanda de rivna hasselnötterna och maizena.

· Vispa äggvita och socker till en maräng.

· Vänd sedan ned nötblandningen och spritsa ut massan på bakplåtspapper i plåtstorlek och baka i 190 grader ca 15 minuter.

· Så bottnarna fortfarande känns mjuka

· Fyll med en god kräm och rulla ihop gärna med färska bär i

· Eller glass eller choklad eller din fantasi får fortsätta

Källa: Magnus Johansson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".