P4 Extra 1 februari

Idag föll  domen som friade de fyra nazister som åtalats för förberedelse till terroristbrott. Däremot döms de för grov skadegörelse. Men den skadegörelsen skulle inte ha något med deras ideologiska övertygelse att göra. Vi hör advokaterna, åklagaren och nazistexperten Rickard Slätt.

Anita Goldman har skrivit en bok som pulserar av åtrå . Den handlar om hur andlighet och erotik hör ihop. Anita Goldman gästar vår studio efter kl 14.00.

Bara drygt en månad efter tsunamikatastrofen i Sydostasien lyfte idag det första charterflyget till thailändska Phuket. Vi hör resenärernas tankar och vad som väntar dem när de kommer dit.

Idag släpps de första 800 000 biljetterna till fotbolls- VM i Tyskland 2006. Dessutom är det samling inför årets fotbollssäsong. Vi sänder direkt från  Råsunda i  vår sista halvtimme.

Då vi också tittar närmare på det skräckhopp som Anja Persson tvingas åka i vid  nästa störtloppstävling.  Om Anja ska ha någon chans till kombinationsguldet i VM måste det gå bra. Vi pratar med Radiossportens Mats Dahlberg direkt från Bormio.

Det här är P4 Extra idag!