P4 Extra 3 februari

Han stod i backen mot säldammen i Slottsskogen, var förvirrad och verkade knappt veta var han var, så säger ett vittne som träffade Fabian Bengtsson i morse.

Vi pratar med vittnespykologen Ulf Åsgård och med polisens spaningsledning i Göteborg.

Vi ska också tala om etik och moral inom arbetarrörelsen. Varför är det bara sossar och fackföreningsfolk som klipper kvitton, köper sexleksaker för medlemmars pengar, går på porrklubb i Bryssel , fixar lägenheter till sig själva och sina barn. Är det ren och skär dumhet, högmod, eller bara naivt?Socialdemokreternas förre partisekreterare Lars Stjernkvist kommer och pratar med tankesmedjan Timbros Maria Rankka.

Idag presenteras regeringens proposition för att få stopp på fotbollshuliganerna. Justitieminister Tomas Bodström är med direkt i P4 Extra.

En av de mest omtrumpetade artisterna just nu är Anna Ternheim som hoppade av sina arkitektstudier för att satsa på musiken  och det verkar hon ha gjort rätt i. Efter klockan 14 kan du höra henne live.

Och så uppmärksammar vi de nya storlekarna på våra kläder, snart ska vi ha samma som fransmän, tyskar och italienare, malteser och polacker.

Vi ska också belysa manlig fåfänga och så sänder vi direkt från Jokkmokks Vinterkmarknad.

Det här är P4 Extra idag!