P4 Extra 4 februari

Naturigtvis pratar vi om samma sak som man diskuterar i varenda bygglabbe, rökrum och lunchmatsal i landet idag - Fabian Bengtsson! Denna märkliga historia som trots att Fabian återfunnits levande och välbehållen gäckar oss .Vi hör bland annat polisen om vad man gör idag och en expert som läst det brevet som nu florerar i medierna.

I Helsingborg läckte svavelsyra ut i morse och man gick ut med en varning till allmänheten .  Det här är en av 161 anläggningar i landet som ligger i eller nära städer .Räddningsverket berättar hur farligt det här är.

Dramatiska Institutet har råkat i blåsväder sedan en elev filmat sexåriga dagisbarn medan en saga om oralsex mellan två kvinnor lästes upp, Rektorn Per Lysander är med i P4 Extra.

Shirley Clamp har haft ett otroligt år. I veckan fick hon pris för årets låt - ”Min kärlek”. Hon  gästar oss vid 14.00.

Vi börjar också uppladdningen inför Superbowl som är årets största idrottshändelse i USA.  Samma dag som Superbowl är det VM final i Bandy hundra mil öster om Moskva i Kazan . Vi tänkte göra en jämförelse mellan de två evenemangen.

Vi ska också tala om dyslexi som sägs göra bilförare lika farliga som lätt rattonyktra personer. En nyhet som kom i veckan var att ungdomar som pratade i mobiltelefon när de körde fick samma rekationsförmåga som en 70 åring. PRO jublade det där ska vi kolla upp.

Detta är P4 Extra idag!