P4 Extra 7 februari

En svenskirakier misstänks ha kidnappats i Irak.Det är den svenske medborgaren Minas Ibrahim al-Yousifi, som bott i Sverige sedan 80-talet. Nu är han tillbaka i Irak där han leder det kristdemokratiska partiet.Men han har varit försvunnen sen i slutet av januari, strax före valet i Irak.

Percys pågar- mediavärldens kortaste såpa i tv förra hösten. Laget gick sämre än tv-serien och lades ner efter bara några avsnitt. Idag inleds rättegången mot Malmö IF:s Percy Nilsson, han står åtalad för grovt skattebrott. Vi gör ett porträtt på snickaren som blev intresserad av de stora affärerna och som genomförde svensk hockeyhistorias största värvningskampanj.

Idag har vi en guldmedaljör med oss. Per Fosshaug kommit hem till Västerås idag med ett VM- guld i bandy.Han kommer och pratar om sitt galna år i programmet idag.

Ale Möller - förra veckan vann han alternativa grammisgalan Manifests pris. Idag är han nominerad till den riktiga grammisen, som han för övrigt vann förra året. Han kommer till P4 Extras studio efter kl två.

Mathias Madsen, 37, och hans morbror Ruben, 57, ska bestiga Mount McKinley i Alaska nästa sommar och idag börjar deras träning i ett frysrum i Östersund . Hur de har det i kylrummet får du veta i dagens P4 Extra.

Detta är P4 Extra idag!