P4 Extra 8 februari

Idag kan ni följa Alpina VM i P4 Extra. Andra åket följer du direkt mellan 13.15 - 13.45

För bara någon timme sedan kom ett pressmeddelande från åklagarmyndigheten att en person häktats i sin frånvaro misstänkt för människorov mellan 17:e januari - 3:e februari.

Och alldeles strax åker hon. Jag hoppas att alla matematikfröknar, kvartsbasar på massafabriker, mellanchefer i mediaföretag, småpåvar och andra kejsare och sheriffer utan kläder, stänger av maskinerna och stoppar arbetet och låter era anställda lyssna till hur det går. Sverige kommer att stanna upp snart.

Efter sportsändningen kommer Björn Eriksson hit. Idag lägger han fram sina femtio punkter i den utredning han gjort för regeringens räkning om hur vi ska klara av att ha våra värsta kriminella INOM murarna - så vi slipper rymningar av det slag vi såg under förra året . Spännande att höra vad den fd rikspolischefen och nuvarande landshövdingen Björn Eriksson kommit fram till.

En som har empirisk erfarenhet av fängelser som sett insidan är Håkan Hemlin i Nordman. Nu är han schlageraktuell. Han och medmusikanten Mats Wester kommer hit och pratar om knarket, skulderna , fängelset och schlagern.

Sveriges Radios musiknestor Stefan Wermelin som igår mottog juryns specialpris vid Grammisgalan. Idag besöker han oss och berättar vilka tio plattor man bara måste ha för att kalla sin skivsamling komplett.

Detta är P4 Extra idag!