P4 Extra 10 februari

Idag tar Radiosporten över spakarna en halvtimme mellan  13.45 till 14.15 med alpina VM, storslalom för herrar. Idag drar också Svenska Rallyt igång och många människor är det som kommer att göra åkarbrasor i värmlandsskogarna i timmar för att få en fem sekunders ögonkontakt med ett färgglatt fartvidunder på en grusväg.

Det råder royalistisk bröllopsyra i England, idag meddelade hovet att Prins Charles ska gifta sig med sin gamla fjälla Camilla Parker Bowles, som han ju dejtade innan han träffade Diana. Nu har tydligen inkubationstiden på Camilla Parker Bowles gått över och bröllopet ska stånda redan i april. Vi hör Sveriges Radios korrespondent på plats, Agneta Ramberg berätta mer om detta .

Håkan Hellström kommer i dagarna ut med sitt tredje soloalbum, ett kolikbarns bekännelser.Han kommer hit och sätter sig i biktstolenoch berättar vad det är för bekännelser han har att komma med den här gången.

Idag har vi ett reportage om vuxenmobbning. Något som sker varje dag, varje minut på många arbetsplatser runtom i landet och som kostar samhället mycket pengar i form av sjukskrivningar och förtidspensioneringar.

När Ikea öppnar nya butiker i världen brukar kaos bryta ut. Vid midnatt i natt utbröt kaos igen, en människa knivhöggs, flera klämdes och många drabbades av värmeslag när Ikea slog upp portarna till en ny butik utanför London. Vi frågar Ikea hur de ser på vad som har hänt.

Detta är P4 Extra idag!