P4 Extra 11 februari

I morse vaknade jag upp till rubrikerna kring de tre landslagsspelarnas misstänkta våldtäkt på en 21-årig kvinna. Efter förhören igår släpptes dom och är inte misstänkta för något brott. Vi talar med polisen och med spelarnas advokat. Det hela omnämns redan nu som den största skandalen i svensk hockeyhistoria.

Pastor Åke Green, ni vet han som sa att sexuella abnormiteter är en cancersvulst på samhällskroppen, syftande på homosexuella, han friades i Göta Hovrätt idag, för hets mot folkgrupp. Det finns inte något som tyder på att pastorn använt predikosituationen som täckmantel för att angripa homosexuella säger hovrätten i domen.
Vi pratar med Åke Green själv i dagens P4 Extra. Dessutom kommenterar  Elisabeth Qvarfordt och Eric Erfors den friande domen.

Idag åker Anja Pärson för ytterligare ett VM- guld och hon har två guld och ett silver. Men det räknas inte idag då hon ställs mot sin huvudkombatant Janica Kostelic. Vid halv tre åker Anja.

Dessutom besöker vi vår schlagerreporter Alexander Hammarlöf som träffar Papa Dee - direkt från föreberedelserna i Göteborg.

Detta är P4 Extra idag!