P4 Extra 16 februari

Aids och hiv är ständigt på tapeten. 20 års forskning har hittills bara kunnat bromsa infektionen hos redan smittade. Hittills har 20 miljoner dött i aids och 40 miljoner lever idag med hiv. Idag pratar vi med en modig man som heter Tomas Agnemo och som är en fullt frisk försökperson som ställer upp för att testa nytt aids- vaccin. Det innebär att han kommer att få arvsmassa från hiv injicerat i kroppen för att sedan testa om vaccinet fungerar mot hiv.

Gunilla Backman, Sussi Eriksson, Charlotte Strandberg är tjejtrojkan spelar i den rosade musikalen Mamma Mia. Musikalen som kommit hem till Sverige efter att ha spelat sig runt hela jorden . I helgen var det premiär i Stockholm och idag kommer tjejerna till vår studio.

Skid VM i Oberstorf drar igång idag. 12 - 14 medaljchanser enligt förbundskaptenen.. Det blir tufft och man har bland annat med sig en egen bagare, men ingen Gunde Svan eller Wassberg .Vi får se hur det går. Bengt Shött är på plats för att rapportera direkt till P4 Extra.

Schlagerfestivalen börjar resa sig ur slummern och dvalan man legat i efter lördagens bubbliga yra. Nu är det dags igen.Linköping är staden och vår reporter Alexander Hammarlöv är där för att skvallra och rapportera.

Detta är P4 Extra idag!