P4 Extra 17 februari

Då var det dags igen. I förrgår undrade jag lite lätt om det var 0 gradigt ute idag och blir dubbelt så varmt i morgon- hur varmt blir det? Det var mer tänkt som en liten funderare än som en gåta men massor av lyssnare kunde inte släppa det där utan krävde ett svar - jag ska redovisa dem under sändning idag.

Idag tar vi tempen på Sverige - räntan är låg och förväntas vara det under hela året enligt experter. Vad innebär det här för konjunkturen, företagen och till sist jobben å plånböckerna. Svensk Näringslivs chefsekonom Stefan Fölster kommer till studion.

BRIS - Barnens Rätt I Samhället, kan tragiskt nog konstatera att fler barn och framförallt unga flickor tar kontakt med Bris och har självmordstankar och andra självdestruktiva tankar.Göran Harnesk är generalsekreterare på BRIS och berättar mer om det här i P4 Extra idag.

I helgen har Bruce Springsteens mer fundamentalistiska fans konvent. 2 av de mer inbitna kommer till P4 Extra idag .Vi besöker också schlagerstaden Linköping där Alexander Hammarlöf träffar Sanne Salomensen. Och så rapporterar vår korrespondent Agneta Ramberg om Strindbergsfeber i London.

Detta är P4 Extra idag!