Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
En mix av de hetaste personerna och nyheter från jordens alla hörn.
söndag 1 september

Får det lov att vara lite larver?

Publicerat söndag 1 september 2013 kl 13.38
Mer synd om en ko än en larv?
(5:57 min)
En inte helt larvig maträtt. Den här krabaten kallas för Mopanemask och är en delikatess i stora delar av Sydafrika. Foto: AP Photo/Tsvangirayi Mukwazhi

Ja, i en tid av miljöhot, växande världsbefolkning och kritiserad djurhållning har ett alternativ till våra traditionella kötträtter seglat upp. Nutritionisten Anki Sundin berättar mer om varför det kan vara dags att införa larver och skalbaggar på menyn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".