P4 Extra 22 februari

Idag sänder Radiosporten från Skid VM i i Oberstdorf mellan 13 - 14.00. P4 Extra startar kl 14.00

Det är många som gör anspråk på de kvinnliga väljarna inför 2006. Det är rubriker en gång i veckan om kvinnopartier och feministiska nätverk. Idag svingar sig Kommunals ordförande Ylva Thörn ut i debatten och säger sig har tröttnat på alla som vill använda hennes kommunalmedlemmar som trampolin för sina egna syften. Ylva Thörn berätta själv mer om hur hon tänker i P4 Extra.

Sportlegendaren Åke Strömmer har gått ur tiden i morse, vi porträtterar honom och minns tillsammans med Lars Gunnar Björklund.

Karius och Baktus har det trevligt i våra barns munnar, tandhälsan hos våra minsta blir sämre och tandvården dyrare. Nu ska tandläkarna gå på sockerbovs jakt i dagisbarnens mellisskålar.

Dessutom är det brottsofferdagen idag och vi fokuserar extra på brotten mot homosexuella, så många som 50% av alla homosexuella upplever sig ha blivit utsatta för våld eller annan kränkande behandling och det finns även hedersrelaterade brott mot homosexuella i etniskt helt svenska familjer.

Detta är P4 Extra idag!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".