P4 Extra 3 mars

Idag har vi mycket att knö in så vi raskar på!
Överåklagare Birgit Thunved har beslutat att återuppta utredningen mot dom tre hockeyspelare som anklagades för våldtäkt för några veckor sedan.
Utredningen lades ner och spelarna fick olika påföljder av sina klubblag.
Men nu ska ärendet öppnas igen har överåklagaren beslutat, varför hon gjort det hör du strax.

Idag är det ett halvår sedan ett av de värsta terrordåden världen blivit vittne till, för sex månader sedan ringde det in till hösttermin på skola 1 i Beslan i Nordossetien.
Sveriges Radios korrepsondent Maria Persson Löfgren var på plats och rapporterade från det fruktansvärda gisslandramat. Idag har hon åkt tillbaka för att se och höra hur sorgearbetet går.

Att försäkra sitt barn är inte helt oproblematiskt, föräkringsbolagen går igenom patientjournalen från Barnavårdscentralen och hittar de minsta lilla som skulle kunna uppfattas negativt får du högre premie, eller så friskriver de sig eller kanske rent av vägrar att försäkra ditt barn. Det här tar vi upp i dagens program.

När vapenhandlaren Bengt Ericsson dog efterlämnade han en mycket värdefull vapensamling som säljs på auktion i helgen. Vi besöker vapenförrådet där Hemlige Bengts hundratals vapen förvaras nu... i P4 Extra!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".