P4 Extra 7 mars

Anmälningarna om misstänkta barnpornografibrott har ökat kraftigt de senaste året. Barnen blir yngre och övergreppen grymmare enligt bedömare. Vi pratar med Rädda Barnen som arbetar med de här frågorna samt med justitieministern och föräldern Tomas Bodström.

Idag startar också vår serie om hur de äldre har det i Sverige . Serien avlutas på fredag med telefonväkteri då ansvarig minister Ylva Johansson svarar på Dina frågor.

Maritha Fahlén från Ådalen sålde sin andel i en solarieverksamhet för att istället bli bejublad magdansösstjärna i Kairo. Hon har uppträtt för presidenter och kungar och en gång kastade en shejk så mycket sedlar att det täckte hela golvet där hon dansade . Hennes artistnamn är Samasem och du möter henne i dagens P4 Extra.

Han har kallats för mannen som VAR Frankrike - Under 30 år dominerade Charles de Gaulle fransk politik. Det har givits ut över 5000 böcker om hans tid vid makten - men inte en enda på svenska - förrän nu. Idag släpps journalisten Knut Ståhlbergs över 500 sidor tjocka biografi över de Gaulle.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".