P4 Extra 9 mars

Saabs VD Peter Augustsson meddelade idag att han avgår. I fredags kom ju beskedet om Trollhättefabrikens framtid och att mellanklassbilarna ska tillverkas i Rysselsheim men Trollhättefabrikens framtid var säkrad fram till 2010. Varför avgår då Augustsson bara några dagar efter beskedet? Hör hans kommentar och hör också vad Metallfackets Paul Åkerlund säger och tycker om Augustssons värv på företaget.

Och så fortsätter vår serie om hur det är att åldras i Sverige.. Idag talar vi med Hans Alfredson om hans syn på ålderdomen. Många hör av sig efter varje reportage och det känns som vi öppnat en dammlucka .Ansvariga ministern Ylva Johansson kommer hit på fredag i ett telefonväkteri med alla Er lyssnare....Public Service är vår affärsidé!!!

Vi ska också höra direkt från Michael Jackson rättegången där nyckelvittnena just nu vittnar om de påstådda sexuella övergreppen.....som the king of pop står inför skranket för...

Vår reporter Helena Groll rapporterar direkt.

Dessutom kommer du att få veta vad Folotandvården i Malmö fått för besök, vem som fått Slangbellepriset och senaste nytt inför lördagens final av Melodifestivalen.

Detta är P4 Extra idag - denna underbara lillelördag i mars detta tuppens år 2005!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".