Malin Olsson. Foto: privat

Malin efterlyser kyssande kille på konsert

3:31 min

I helgen var superstjärnan Avicii på blixtvisit i Sverige för två spelningar. Det var utsålt båda dagarna och en av alla house-fantaster som var där var Malin Olsson från Häggvik utanför Karlstad. Men Malin fick inte bara njuta av bra musik, hon fick också en kyss från en okänd kille som hon nu efterlyser.

– Vi stod på spelningen, så stod vi bredvid varandra och tittade på varandra och gav blickar, du vet. Man vågar inte göra något, jag tänkte, ska jag våga ta hans hand? Jag blir så generad när någon tittar på mig och ler, tycker det är jobbigt och blir så nervös. Jag tar min kompis i handen och håller på, hon fattar inte vad som händer. Jag tänker att om jag går innan honom ska jag ge honom en kyss.

Men så gick han innan konserten var slut?

– Hans kompisar sa att nu går vi mot garderoben, då vände han sig mot mig och gav mig en kyss och började gå, då sprang jag efter honom och sedan gav jag honom en kyss. Jag ångrade att jag inte frågade efter hans namn och nummer. Jag berättade för mamma sedan och sa att jag ångar att jag inte bad om hans nummer. Gjorde en uppdatering på Facebook, men trodde aldrig att det skulle bli så här stort, men vad har jag att förlora?

Har du kommit något närmre att hitta honom då?

– Jag har fått jättemånga namn. Men jag först ska jag hinna kolla på alla. Hoppas att han ska se det här.

Men då gör vi en efterlysning till runt 1.7 miljoner lyssnare nu. Hur såg han ut din drömprins?

– Han var en typisk svensk, mellanblond kille, 1.80 lång. Välmående. Ljusblå skjorta, vanliga jeans. Hans kompis hade skjorta, brunett. Hans kompis var inne i sin telefon och visade en artikel om stamcellsforskning. Det här borde man komma i håg tänker jag. Sedan gick de innan konserten var slut, berättar Malin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista