Annons från Tradera.

Bjud på en personlig pokerkurs med Lotta!

Lotta Bromé vill gärna bidra till Musikhjälpen och därför auktioneras en personlig pokerkurs ut. Budet går oavkortat till Musikhjälpens insamling för att stoppa spridningen av hiv. Var med och bjud om du vill lära dig mer om poker! 

Lyssna på P4 Extra där Lotta pratar om pokerkursen och här kan du lägga ditt bud!

Beskrivning

Har du alltid drömt om att bli den nya Martin Jacobson, fixa en lika vass pokerhand som Matt Damon i Rounders eller bara slå kompisarna nästa gång ni spelar? Nu har du din chans. Sveriges största radioprofil Lotta Bromé är grym på poker och vill lära dig allt hon kan. I paketet ingår två timmars pokerkurs, lunch och sedan plats i en pokerturnering där du får sätta dina kunskaper på prov.

Vinnaren av auktionen betalar eventuella resor till och från Stockholm samt boende för en eventuell övernattning. 

Åldersgräns 20 år. 

Auktionsvinnaren och ansvarig för auktionen kommer tillsammans överens om specifikt datum innan april som kursen och turneringen ska genomföras. 

Hjälp oss stoppa spridningen av hiv! 
Musikhjälpen är ett insamlingsevent som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. 2014 vill Musikhjälpen ha din hjälp att stoppa spridningen av viruset hiv. Var 15:e sekund smittas någon med hiv världen över och en stor del av dem är barn och tonåringar. Utan medicin blir viruset livshotande. Hjälp oss i kampen att stoppa spridningen av hiv! Tack för du lägger bud på Musikhjälpens auktioner. Jetpak stödjer Musikhjälpen 2014 och transporterar din pryl hem till dig.

Obs! Tänk på att ditt bud är bindande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".