P4 Extra 11 juli

Puh, vilken värme! Det är synd att klaga, men värmen är en effekt av den globala uppvärmningen och det är lika bra att vänja sig, för enligt klimatforskarna kommer den här typen av somrar att bli mycket vanligare framöver.
Men vi svenskar är dåligt rustade för det - vattenburna sjukdomar, legionella, salmonella, malaria och annat är vi inte redo att möta. Nyfödda, gamla och människor med hjärt- kärl- och lungsjukdomar ligger sämst till. (Efter 13.00)

När vi ändå är inne på miljön så passar det ju bra att prata om biogasbilar. I huvudstaden kostar biogasen bara en krona mindre än den numera svindyra bensinen, eftersom man knutit priserna till varandra. Energitjyvar kallar en arg miljöbilsägare bensinbolagen. (Efter 13.30)

Susan Faludi, som skrev boken Backlash om det kvinnliga och feministiska bakslaget på 90-talet, är med och pratar om vad som hänt sedan boken kom ut. (Efter 14.00)

Eftersom det var som det var förra veckan inte minst med det som hände i London hann vi inte med alla partiledarporträtt så därför har Lars Ohly legat till sig över helgen. Men vänsterpartiets ledare är med idag. (Efter 14.30)

Det, lite till och mycket mer i P4 Extra!