Molly Nutley. Foto: Åsa Stöckel/Sveriges Radio
1 av 4
Molly Nutley. Foto: Åsa Stöckel/Sveriges Radio
Molly Nutley och Lotta Bromé. Foto: Åsa Stöckel/Sveriges Radio
2 av 4
Molly Nutley och Lotta Bromé. Foto: Åsa Stöckel/Sveriges Radio
Molly Nutley med sina föräldrar.
3 av 4
Molly Nutley med sina kända föräldrar. Foto: ADAM IHSE / TT
Molly Nutley och Calle Sterner i Lets Dancefinal 2012
4 av 4
Molly Nutley och Calle Sterner i Lets Dancefinal 2012 Foto: MAJA SUSLIN / TT

Molly Nutley: Min mamma är magi!

"Jag är en mammagris som har nära till mina känslor"
16 min

Molly Nutley har branschen i blodet med en skådespelande mamma, Helena Bergström och regisserande pappa, Colin Nutley. De senaste åren har vi sett Molly i Let´s Dance, i film och i tv-serier. För Lotta berättar hon att hon har världens bästa mamma.

När din mamma var gäst här tidigare så berättade hon hur svårt hon hade att släppa taget om sina barn, hur går det tycker du?

– Jag och mamma är som en klump. Vi är nästan för nära varandra och väldigt lika. Men hellre en mamma som bryr sig för mycket än för lite.

Nu i december reser du till Burundi för Musikhjälpens räkning. Vad är det du ska göra där?

– Vi ska åka till Tanzania vid gränsen till Burundi där ungefär 300 personer flyr över gränsen varje dag. Årets tema är "Barn i krig har rätt att gå i skolan" och jag tycker det är så viktigt. Det här är en grej jag absolut inte får tacka nej till. Det är en ära att få chansen att visa vad pengarna som samlas in går till.

Lyssna gärna på hela Lottas intervju med Molly där hon även berättar om när hon flummade runt i Indonesien och lärde sig mycket om sig själv.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".