P4 Extra 20 juli

I dag kommer vi och prata om frukostflingor för barn som innehåller massor av socker, inte bra för de små mjölktänderna minsann, vi får konsumenttips om vilka förpackningar i affären som helst bör undvikas och vilka som ska hamna i korgen. (Efter 13.00)

Vi ska vi försöka reda ut begreppen kring konflikterna i Mellanöstern. Det rör sig nämligen inte längre om en greppbar konflikt, utan flera parallella och emellanåt också rejält svårbegripliga konflikter. Vår korrespondent ger oss en lektion i Mellanösternkunskap som förhoppningsvis kommer att skingra molnen. (Efter 13.30)

Hemtjänsten i Sundsvall glömde bort att ta hand om tre gamlingar, två av dem dog och en tredje är illa medtagen. Hur kunde det här hända och hur kan det hända om och om igen? Vi pratar med en expert. (Efter 13.30)

För att blandningen ska bli optimal ska det förstås också handla en del om sex i P4 Extra, närmare bestämt om orgasmer. En sexexpert rekommenderar alla att hänge sig åt vild och hängiven sex på orgasmnatten som infaller mellan torsdag och fredag. (Efter 14.30)

Lyssna på P4 Extra med Mia-Marie Lundén!