Christer Lindarw, Carl Jan Granqvist och Lotta Bromé
Christer Lindarw, Carl Jan Granqvist och Lotta Bromé
Ring 099-52011 och vinn en helkväll med Carl Jan och Lotta

Vinn lyxpaketet och hjälp Världens barn!

Nu drar vår kampanj igång för att samla in pengar till Världens barn. Det blir bland annat ett lyxpaket med middag tillsammans med Lotta och Carl Jan, show och hotell i Stockholm. Du kan hänga med redan nu.

Klicka här på Lyxpaketet  - eller använd numret 099-52011. SMS, kort och Swish är möjliga betalningsmetoder i bössan. Du är med och tävlar om lyxpaketet genom att skänka 50 kronor, 45 kronor går till Världens barn.

Lyxpaketet

Torsdagen den 9 november kommer fyra vinnare att bjudas in till vår studio och vara med under sändningen av P4 Extra. Under kvällen blir det middag och vinprovning tillsammans med Lotta Bromé och Carl Jan Granqvist på Grappa. Därefter väntar After Dark med Christer Lindarw och en natt på Grand Central by Scandic för våra gäster. Tågresa med SJ till och från Stockholm ingår.

Telefonsamtalet kostar 50 kronor och 45 kr går till Världens barn 099-52011. Resterande 5 kronor går till Telia för teletjänsten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".