Sigrid Bernson och samir Badran dansar i Let's Dance 2017.
Foto: Jessica Gow/TT
Dagens gäst

Sigrid Bernson har drömt om musiken sedan barnsben

"Vi fick öva på att pussas jättemycket"
0:50 min

Hon har vunnit Let's Dance två gånger, senast spekulerades det länge om hon och Samir Badran var ett par på riktigt. Nu är det musiken hon satsar på.

– Jag tror inte många vet att jag har drömt om musiken sedan jag var ett litet barn och att jag jobbat i flera år med att få skivkontrakt, så det hände verkligen inte bara över en natt. Men det var så fantastiskt i somras när det tog fart, säger Sigrid Bernson, dansare och artist.

Sigrid Bernson släppte i somras singeln This summer, som snabbt blev väldigt streamad på nätet. I november kommer nästa singel. Just nu är hon också aktuell med en dansikal som turnerar runt i landet. Men det är nog som dansare i TV4:s Let's Dance de flesta känner igen henne. I senaste säsongen dansade hon tillsammans med artisten Samir Badran och det spekulerades länge om de var ett par eller inte.

– Det fanns en underliggande flirt hela tiden, men jag var osäker på vad han egentligen menade. Jag testade honom nog lite med koreografin, vad händer om vi nästan pussas på slutet? Det var en jättebra idé för vi fick öva på att pussas jättemycket!

 

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".