Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
En mix av de hetaste personerna och nyheter från jordens alla hörn.

Zazzi om algernas smakrike

Publicerat lördag 25 november 2017 kl 13.50
"Det här har människan ätit i tusentals år"
(7:19 min)
Ljudklippet är från avsnittet
Alexandra Zazzi
P4 Extra:s matexpert Alexandra Zazzi berättar om algens gastronomiska historia och tipsar hur vi kan använda alger i matlagningen. Foto: Åsa Stöckel/Victor Lenken/Sveriges Radio

Alger finns numera att äta i många olika former. I sushirätter, som snacks eller som kosttillskott. Hör Alexandra Zazzi tipsa om hur du kan använda alger i matlagningen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".