Laila Bagge
1 av 2
Laila Bagge Foto: Åsa Stöckel/Sveriges Radio
Sarit Monastyrski och Laila Bagge
2 av 2
Sarit Monastyrski och Laila Bagge Foto: Ņsa Stöckel/Sveriges Radio

Laila Bagge gör upp med sin pappa i ny realityserie

"När jag kom ut stod pappa där bakom dörren"
2:10 min

Laila Bagge bjuder nu på sig själv i den nya TV-serien Lailaland. En av de känslomässigt starka delarna blir när hon ställer sin frånvarande pappa mot väggen.

– Antingen blir han arg och går eller så försonas vi, säger Laila Bagge men mer än så vill hon inte avslöja. Klart är dock att Laila alltid önskat att pappan skulle finnas i hennes liv.

– Första gången jag minns att jag träffade honom var jag 12 år. Mamma kom till skolan och sa att hon hade en överraskning till mig. När jag kom ut stod pappa där bakom dörren. Det var ett grymt möte. Min hjälte! Jag hade glorifierat honom. Sen var ju sanningen en annan. Det blev ju inte som jag hade tänkt mig. Han stack ju tillbaka till Spanien som han bodde i då. Vi har haft kontakt men vi har bara talat med honom en gång per år.

Vad har han betytt för dig?

– Han har inte betytt så mycket för han fanns ju inte där fast jag har önskat det, särskilt när man hade kompisar som sa: Pappa ska hjälpa mig med bilen; pappa kommer att hämta mig...men samtidigt - va fasen! Jag har ju haft en mamma. Jag får ju vara nöjd.

Lyssna gärna på hela intervjun som Sarit gjorde med Laila Bagge.

Relaterat

Ljudklippet är från avsnittet
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".