"Det är så fantastiskt med bröllop"

2:25 min

100 000 personer väntas ta sig till Windsor utanför London imorgon när prins Harry gifter sig med Meghan Markle. Minst två av dem kommer från Lindome utanför Göteborg.

– Vi är väldigt intresserade av det här med bröllop, vi tycker det är så fantastiskt! Det är lite festligheter man behöver i livet, säger Ing-Marie Trygg som reser till London med sin syster Kristina.

Och det är inte det första kungliga bröllopet de bevittnar. För några år sedan var de på plats när William och Kate gifte sig och de var i Stockholm och följde kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop 2010. Nu väntar alltså ännu ett och de är väl förberedda.

– Vi har med oss speciella jaktryggsäckar som man kan sitta på. De kommer vi använda mycket imorgon för det blir en lång väntan. Vi kommer försöka få en så bra plats som möjligt så vi kan komma riktigt nära.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista