P4 Extra 6 oktober

Idga sänder vi direkt från mässan Digtial Home i Stockholm. Vi berättar om den senaste tekniska utvecklingen i hemmet och vad för trender som gäller.

Precis när Kriminalvården lyckats få upp ett störsystem för att störa ut mobiltelefoner på Hallanstalten ska en ny mobilmast sättas upp bara några hundra meter bort. Kriminalvårdens generaldirektör Lars Nylén är mycket kritisk. (Efter 13.00)

Amerikanerna blir fetare och fetare. Och många fler vuxna än man trott tidigare riskerar både livet och hälsan på grund av fetman. Vi går på gym i New York och pratar med överviktsprofessorn Stephan Rössner om hur feta vi är i Sverige. (Efter 13.00)

Världens mest berömda sjöslag blev både hans död och hans största seger. Nu kommer en svensk bok omEenglands store hjälte Lord Nelson. (Efter 13.30)

Sveriges största minoritetsspråk är finska. Mer om det i vår serie. (Efter 13.30)

Dessutom blir det diskussion kring DAB, digitalradion, med Sveriges Radios vd Peter Örn och Staffan Rosell från den kommersiella radion. (Efter 14.30)

P4 Extra, med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".