P4 Extra 17 oktober

En misstänkt somalisk krigsförbrytare sitter gripen i Göteborg. Han var inbjuden till Sverige för att delta i en konferens om fred och stabilitet i Afrika, men polisanmäldes av landsmän. (Efter 13.00)

Ta bort taket i sjukförsäkringen, föreslår socialförsäkringsutredare Anna Hedborg. Det är låginkomsttagarna som är mest sjuka, medan höginkomsttagarna som står för en stor del av deras sjukdomskostnader.
Du hör både Lo:s och arbetsgivarnas kommentarer. (Efter 13.00)

När Eu-kommissionens ordförande skulle träffa riksdagsmännen anmälde sig bara sex personer, så mötet blev inställt. Pinsamt för EU eller för riksdagen? (Efter 13.00)

Barn i sekter eller slutna rörelser är särskilt utsatta, eftersom de inte själva valt att gå med. Vi har träffat Anna som varit med i Jehovas vittnen, när hon lämnade rörelsen sa hennes mamma upp kontakten. (Efter 13.30)

Vad händer med den lyckliga familjen om det flyttar in en man under trappan? Det handlar i alla fall Marie Hermanssons nya bok om. Författaren bakom Musselstranden och Hembiträdet kommer till studion. (Efter 14.00) 

Idag blir det klart vilket lag som tar hem guldet i fotbollsallsvenskan. Blir det IFK Göteborg eller Djurgården? Vi bjuder in Göteborg och Stockholm till kamp. (Efter 14.30)

P4 Extra med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".