P4 Extra 18 oktober

Livsmedelsverket råder ammande mammor att helt hålla sig från alkohol. Men hur farligt är det egentligen, och hur många mammor oroar sig helt i onödan? Det ska vi diskutera. (Efter 13.00)

Fågelinfluensan har nått Grekland och ön Chios. Du får en rapport därifrån. (Efter 13.00)

Aceh i Indonesien drabbades hårt av både tsunamikatastrofen och ett blodigt inbördeskrig. Men efter hjälparbete och ett fredsvtal kan människorna där äntligen börja se ljusare på framtiden. (Efter 14.00)

Desto mörkare är det väl för Saddam Hussein, som ställs inför rätta i Irak i morgon. Professorn i internationell rätt, Ove Bring, kommer till studion för att tala om rättsprocessen mot ex-diktatorn. (Efter 14.30)

För alla snusare som jobbar i landstinget i Kronoberg är det slutsnusat. Ett totalstopp för tobak på arbetstid har införts där. I Jämtland har man haft det så i 15 år, och vi tar del av erfarenheterna därifrån. (Efter 14.00)

Sångerskan Nanne Grönvall är desto gladare. Hon kommer hit och berättar om nya skivan och musikalrollen. (Efter 13.30)

P4 Extra, med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".